Site-Overview.com
 

Websites linked to 43651643 Google Analytics user

Here you can see a list of websites linking to Google Analytics user 43651643 according to our database.

 
Websites found: 4
Number of websited displayed: 4
 

List of results:

Home | Het Molenduin
http://site-overview.com/stats/molenduin.nl
Het Molenduin is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Wij bieden een veilige leeromgeving, geven veel aandacht aan je sociale ontwikkeling en bereiden je goed voor op jouw vervolgstap. Of dat nu een baan is, een vervolgopleiding of dagbesteding (waar je ook werkt)
  • Google Analytics ID: 43651643-32
Home | Don Boscoschool
http://site-overview.com/stats/don-boscoschool.nl
Eruit halen wat erin zit, in een positieve sfeer. Dat doen wij op de Don Boscoschool. Onze school voor speciaal basisonderwijs biedt passend onderwijs aan kinderen tussen vier en dertien jaar. Ons doel? Maximale ontwikkeling van iedere leerling, binnen zijn of haar mogelijkheden.
  • Google Analytics ID: 43651643-22
Home | Aloysius Stichting
http://site-overview.com/stats/aloysiusstichting.nl
De Aloysius Stichting is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of het speciaal (voortgezet) onderwijs. Wij geven ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunen, adviseren en begeleiden wij leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.
  • Google Analytics ID: 43651643-4
SBO Het Kompas in Hoofddorp | Het Kompas
http://site-overview.com/stats/sbohetkompas.nl
Een veilige en uitdagende leeromgeving, een enthousiast team van specialisten, zorg op maat, individueel én samen, positief en oplossingsgericht: welkom op SBO Het Kompas in Hoofddorp! Het Kompas biedt speciaal basisonderwijs voor kinderen met diverse leer- en gedragsvragen. Wij gaan uit van de mogelijkheden van ieder kind en bouwen daar samen met kind en ouders op voort. Op onze school kan en mag een kind zichzelf zijn. Niemand wordt buitengesloten, alle leerlingen horen erbij!
  • Google Analytics ID: 43651643-41
2024-05-12 06:36:35 ... 0.0040